Скупа побједа: Новак се теже повриједио

Најбољи српски тенисер теже повриједио зглоб десне ноге на мечу Дејвис купа против САД. Новак Ђоковић је у трећем гему дуела са Семом Кверијем у четвртфиналу Дејвис купа у Бојсију изврнуо зглоб. Упркос боловима он је наставио да игра, побиједио ривала и Србији донио одлучујући поен за побједу и пласман у полуфинале. Ђоковић је после […]

понедељак, април 8, 2013 / 12:38

Најбољи српски тенисер теже повриједио зглоб десне ноге на мечу Дејвис купа против САД.

Новак Ђоковић је у трећем гему дуела са Семом Кверијем у четвртфиналу Дејвис купа у Бојсију изврнуо зглоб. Упркос боловима он је наставио да игра, побиједио ривала и Србији донио одлучујући поен за побједу и пласман у полуфинале.

Ђоковић је после меча у сузама за РТС изјавио да је велика част и задовољство играти за Србију, али да што се тиче повреде "не изгледа добро".

"Сат и по после меча зглоб не изгледа добро, отекао је, а то сигурно није добар знак", изјавио је Ђоковић за АП.

Предвиђено је да Новак у Монте Карлу обави снимање ноге скенером, након чега ће и дефинитвно бити позната тежина повреде зглоба.

Он је рекао да је у плану било да игра турнир у престижном граду у Монаку 14. априла, али да није сигуран да ли ће моћи да наступи.

"Учинићу све да се опоравим како бих наступио на турниру у Монте Карлу, јер га сматрам својим, али тренутно не могу да кажем колико је реално да ћу бити у стању да играм", додао је најбољи тенисер света.Оставите одговор