ПДП затражио Чубриловићеву оставку

Члан Предсједништва ПДП-а Милојко Грујичић затражио је оставку министра саобраћаја и веза Републике Српске Недељка Чубриловића, зато што је, како тврди, имао низ пропуста водећи тај ресор. "За вријеме мандата Чубриловића промијењени су директори `Жељезница`, `Путева`, `Аеродрома`", рекао је Грујичић на конференцији за новинаре. Он је додао да Министарство са Чубрловићем на челу "није у […]

недеља, 5 фебруара, 2012 / 17:32

Члан Предсједништва ПДП-а Милојко Грујичић затражио је оставку министра саобраћаја и веза Републике Српске Недељка Чубриловића, зато што је, како тврди, имао низ пропуста водећи тај ресор.

"За вријеме мандата Чубриловића промијењени су директори `Жељезница`, `Путева`, `Аеродрома`", рекао је Грујичић на конференцији за новинаре.

Он је додао да Министарство са Чубрловићем на челу "није у стању да контролише аеродром у Бањој Луци", подсјећајући да нису реализовани послови изгрдање аутопутева у РС са компанијом "Штрабаг" и другим које су одустале од изградње.

"Најваљују се штрајкови радника у `Жељезницама`, на Аеродрому у Бањалуци, али ресорни министар не предузима ништа да ови људи прехране своје породице", сматра Грујучић, оцјењујући да је "потребно вратити дигнитет" овом важном ресору у Влади РС.

partija demokratskog progresa zatrazila ostavku ministra saobracaj u vladi republike srpske nedeljka cubrilovicaОставите одговор