Нејмар вјеран Сантосу

Млади нападач потврдио да нема намјеру да напушта Сантос овог љета. Нејмар је отклонио дилему – тврди да неће мијењати средину овог љета. Млади бразиласки нападач је новинарима у Сао Паолу кратко рекао: "Остајем у Сантосу". Он се са репрезентацијом Бразила вратио из Аргентине, где су "кариоке" доживеле неуспјех на "Копа Америка", пошто их је […]

среда, 20 јула, 2011 / 08:26

Млади нападач потврдио да нема намјеру да напушта Сантос овог љета.

Нејмар је отклонио дилему – тврди да неће мијењати средину овог љета. Млади бразиласки нападач је новинарима у Сао Паолу кратко рекао:

"Остајем у Сантосу".

Он се са репрезентацијом Бразила вратио из Аргентине, где су "кариоке" доживеле неуспјех на "Копа Америка", пошто их је у четвртфиналу елиминисао Парагвај после пенала.

Нејмар је већ дуго у жижи интересовања европских великана. Желе га Челси, Барселона и Манчестер сити, према писањима медија, а само је Реал Мадрид упутио Сантосу конкретну понуду од 45 милиона евра.

Међутим, менаџер 19-годишњег играча је још раније предочио јавности да је жеља Нејмара да освоји титулу првака свијета са Сантосом, а тек на зиму да се пресели у Европу.