Напад је терористички, троје мртвих, стотине повријеђених

Амерички Федерални истражни биро (ФБИ) третира експлозије у Бостону као терористичке нападе, јавио је Си-Ен-Ен, позивајући се на неименоване изворе из Бироа. Агенција Ројтерс је, позивајући се на званичника Бијеле куће, пренијела да ће бомбашки напад у Бостону бити третиран "као акт тероризма". У двије експлозије страдале су три особе, међу којима и осмогодишњи дјечак. […]

уторак, април 16, 2013 / 08:25

Амерички Федерални истражни биро (ФБИ) третира експлозије у Бостону као терористичке нападе, јавио је Си-Ен-Ен, позивајући се на неименоване изворе из Бироа.

Агенција Ројтерс је, позивајући се на званичника Бијеле куће, пренијела да ће бомбашки напад у Бостону бити третиран "као акт тероризма".

У двије експлозије страдале су три особе, међу којима и осмогодишњи дјечак. Повријеђено је 144, од којих 17 особа критично. Двије бомбе су демонтиране прије експлозије.0 КОМЕНТАРА

  1. Говна глобалистичка, а кад у Сирији разносе бомбама сваки дан по стотине људи, то вам није тероризам него „демократија“? Па још она црна афричка љига хусејн одобри милионе помоћи за терористе!

    Губо 21. вијека, сад кукате на тероризам кад пукне под вашим дупетом!?

Оставите одговор