Милан Благојевић: Валентин Инцко је криминалац! (ВИДЕО)

Већ широм Републике Српске познат сада већ бивши судија Окружног суда у Бањој Луци, Милан Благојевић, није позван да у формату 1:1 гостује на Радио-телевизији РС, већ на телевизији кабловског оператера Елта.

петак, јул 30, 2021 / 20:03

Без обзира на то, ово гостовање је изврстан аудио-визуелни каталог и својеврсно предавање професора Уставног права, такође Милана Благојевића.

Не само о разлозима његове оставке, него о мафијашком кршењу постулата на којима је заснован и онако октроисан и неправедан Дејтонски мировни споразум.

https://www.youtube.com/watch?v=q6oO6NJ65-U

У једном тренутку Милан Благојевић је изговорио реченицу из наслова, али је детаљно образложио, што је Инцко забранио када су пресуде Хашког трибунала у питању.

У сваком случају, Милан Благојевић је дефинитивно јунак ове епизоде са Валентином Инцком, у циљу развлашћивања Републике Српске на ниво орнитолошког друштва, којем се, додуше, не дозвољава бављење птицама. Посебно ако је двоглави орао у питању.

У сваком случају, Милан Благојевић је направио једини добровољан чин који подразумијева саможртвовање, да заштити част професије и назначи крајњу битност овог тренутка по Републику Српску.

Ако и остане једини, неће бити заборављен.

(бар што се нас са Фронтал.РС тиче)Оставите одговор