Мирко Шаровић: Власт је васкрсла високог представника,СДС неће подржати санкције ОХР према било коме

Домаће власти су васкрсле институцију високог представника која је у БиХ практично била на излазним вратима и која је требала да се затвори у мандату Валентина Инцка, изјавио је Мирко Шаровић, предсједник СДС, након сједнице Предсједништва СДС која је одржана у Источној Илиџи.


Даворин Бајић: Инцко је у праву – Сретан вам дан Војске Републике Српске

"То је једна могућа посљедица, али није важна. Важно је више да код неких Срба почиње процес да другачије размишљају о својој прошлости, размишљају о томе гдје желе да живе њихова дјеца”, изјава је Валентина Инцка. И потпуно је у праву. Доста Срба почело је другачије да размишља.

Стевандић: Инцко нема право вођења спољне политике и залагања за НАТО

"Господин Инцко не познаје структуру Дејтонског споразума на основу којег је он високи представник", рекао је гостујући на БХТ телевизији, предсједник Уједињене Српске, Ненад Стевандић. Он замјера Виском представнику основно непознавање Босне и Херцеговине, у којој су ентитети задужени за здравствену политику, а не Савјет Министара.


Јевстигњејева из Њујорка: Инцку се не може вјеровати, не постоји потреба за ОХР

Позиција Народне скупштине Републике Српске, која резолуцијом захтијева затварање ОХР, не може се занемарити, рекла је Ана Јевстигњејева, замјеник шефа мисије мисије Русије у УН, на сједници Савјета безбједности о извјештају Валентина Инцка о ситуацији у БиХ.


Тандара мандара политика: Додик каже да се одликовања НСРС могу укинути, па вратити. Некад

Говорећи о захтјеву Валентина Инцка Народној скупштини Републике Српске да пониште одликовања НСРС, Милорад Додик је казао да ће, уколико то буду морали урадити, у једном тренутку, одликовања сигурно вратити.Гробар-лопаташ: Кловн Инцко на сахрани Јована Дивјака

Постоји ли и један разлог да високи представник, не само у лику Кловна Валентина, већ као институција, уопште више и једног тренутка прима плату и уопште борави у Дејтонској Творевини? Ова институција, на челу са њим, све је само не непристрасни медијатор.


Миладин Станић: Додик Инцка позива на славу, а нас на скупштину, да представља лажну политику СНСД

Додик годинама позива Инцка на своју крсну славу, а сво то вријеме се наводно свађају путем медија. Та ситуација описује лажну политику СНСД-а. Како то да Валентин Инцко Додику одговара као гост на породичној слави, а данас кад одлази му не одговара?Слика стика 8: Давидијанаци – секта чији патријарх носи титулу Високи Представник

Овим наставком уједно и сахрањујемо серијал Слика стика. Не постоји ни сумња да ће, не у разумном року, већ икада, отац под неразјашњеним околностима преминулог Давида Драгичевића, имати образа да се бар огласи о свом јавном обећању како ће приказати видео снимак.