Мићић изабран за предсједника савеза општина и градова

Градоначелник Бијељине Мићо Мићић изабран је за предсједника Савеза општина и градова републике српске, на ванредној сједници одржаној данас у Бијељини. За потпредсједнике су изабрани градоначелници Бање Луке, Слободан Гаврановић, Добоја Обрен Петровић, и Приједора Марко Павић. Министар управе и локалне самоуправе Републике Српске у оставци Лејла Решић подржала је данас рад Савеза општина и […]

четвртак, фебруар 28, 2013 / 14:41

Градоначелник Бијељине Мићо Мићић изабран је за предсједника Савеза општина и градова републике српске, на ванредној сједници одржаној данас у Бијељини.

За потпредсједнике су изабрани градоначелници Бање Луке, Слободан Гаврановић, Добоја Обрен Петровић, и Приједора Марко Павић.

Министар управе и локалне самоуправе Републике Српске у оставци Лејла Решић подржала је данас рад Савеза општина и градова Републике Српске, уз оцјену да је сарадња Владе и Савеза веома квалитетна.

У обраћању на засједању Скупштине Савеза општина и градова у Бијељини, Решићева је подсјетила на меморандум о сарадњи Владе и овог савеза, којим се гарантује јака институционална сарадња.

"Када су представљали Савез, начелници локалних заједница нису наступали страначки, него искључиво у интересу својих грађана и са жељом да се нађу максимално могућа и најбоља рјешења", нагласила је Решићева.Оставите одговор