Малој Софији потребно још 60 хиљада евра, отворена два броја за помоћ

Софија Чергић из Бање Луке, трогодишња дјевојчица која је обољела од тежег облика леукемије, хитно мора на трансплантацију коштане сржи у Италију, а за то јој је потребно 130.000 евра. НВО Отворена мрежа, заједно са родитељима, породицом и пријатељима, позива све добре људе да се заједничким снагама укључе у борбу за живот малене Софије. Како […]

уторак, април 2, 2013 / 10:16

Софија Чергић из Бање Луке, трогодишња дјевојчица која је обољела од тежег облика леукемије, хитно мора на трансплантацију коштане сржи у Италију, а за то јој је потребно 130.000 евра.

НВО Отворена мрежа, заједно са родитељима, породицом и пријатељима, позива све добре људе да се заједничким снагама укључе у борбу за живот малене Софије.
Како је дјевојчици за измјештање у Италију хитно потребно још 60.000 еура, Отворена мрежа је од данас, 2. априла, покренула бројеве 1330 и 1350 – заједничке хуманитарне телефоне за читаву БиХ.

Позивом на бројеве 1330 и 1350 донирате 2 КМ за спас малене Софије.

Позиви на наведене хуманитарне телефоне могући су и из РС и из Федерације БиХ, независно од оператера.0 КОМЕНТАРА

 1. Да ли је ово превара?
  Горе наведени бројеви припадају НВО „Отворена мрежа“ из Сарајева (Федералног) а када позовете број добијете аутоматски одговор гдје вам се захваљују на помоћи њиховим корисницима.
  Када одете на њихову званичну страницу
  http://www.otvorenamreza.ba/
  видите да сте донирали средства у износу од 2 КМ за помоћ Асаду и Санели!!!!! Ја Асаду и Санели желим све најбоље али моја идеја када сам позвао горе наведене бројеве је била да помогнем Софији Чергић!
  Молим одговор на овај коментар, хвала.

 2. Koliko još ima malih Sofija u ovoj našoj jadnoj kurac državi ???

  I roditelji svake Sofije moraju da javno mole za pomoć koja će spasiti žiot njihovog djetete !!

  Za koji kurac ti roditelji i svi mi plaćamo poreze ovoj kurac državi ako ta kurac država neće i ne pokušava da donese zakon i obebvijedi novac za liječenje ove nesretne djece ?????????????

  I ginuše ljudi za tu istu kurac državu koja neće da plati liječenje djetete od osam ili deset godina !!!!

  Pišam se ja na tu državu čija got da je a moja nije ovakva !!!!!!!!!!!

Оставите одговор