Крајишник на РТРС: Нисте читали мој одговор, није га ни било

Момчило Крајишник је нова звијезда РТРС, а многи то објашњавају тиме што је он нова батина којом Додик удара по Босићу. Мало коме је јасно по чему било ко Крајишнику треба придавати пажњу. Ни водитељки Вањи Фуртули, коју је Крајишник ухватио неспремну.

понедељак, март 9, 2015 / 22:39

Момчило Крајишник је нова звијезда РТРС, а многи то објашњавају тиме што је он нова батина којом Додик удара по Босићу.

Мало коме је јасно по чему било ко Крајишнику треба придавати пажњу. Ни водитељки Вањи Фуртули, коју је Крајишник ухватио неспремну.0 КОМЕНТАРА

 1. SDA želi sa SDS-om, PDP-om i NDP-om da „preuzme“ opštine

  BANJALUKA – Glavni odbor SDA zatražio je od stranačkog Predsjedništva da u razgovorima sa SDS-om, PDP-om i NDP-om razmotri mogućnost uspostavljanja zajedničkih parlamentarnih većina u opštinama u Republici Srpskoj „kako bi bošnjački kadar dobio mjesta koja im pripadaju“.

  Ova odluka je donesena na sjednici Glavnog odbora SDA u subotu, 7. marta, a u ovoj stranci kažu da se odluka odnosi prvenstveno na opštine Foča i Kozarska Dubica.

  Potpredsjednik SDA Asim Sarajlić rekao je „Glasu Srpske“ da će ova stranka pokušati da se dogovori sa SDS-om, PDP-om i NDP-om o „implementaciji Ustava Republike Srpske“ u opštinama u kojima je SNSD na vlasti.

  „Pokušaćemo da omogućimo da Bošnjaci budu imenovani na pozicije u skupštinama opština koje im pripadaju po zakonu i Ustavu Srpske“, kaže Sarajlić.

  Potpredsjednik SDS-a Mirko Šarović rekao je za današnji „Euro Blic“ da su SDS i SDA u nekim opštinama već partneri, kao i da su zainteresovani da ta saradnja bude proširena.

  http://zvornikdanas.info/wp-content/uploads/2015/03/Koalicija-SDA-SDS-DF-PDP-NDP.jpg

 2. hahahaha hercika,veceg okupatora i surovijeg od ovog rezim niti smo imli, niti cemo imati. Kakve koristi sto smo se izborili za Srpsku, kad je ona najmanje srpska, kad su zivoti srpski u njegovom papku. Stotine hiljada je nezaposleno, toliko najmanje nema osnovnih uslova za zivot, toliko najmanje je osudio na umiranje, a gdje su penzioneri, invalidi, radnici koji rade a nemju plata.
  Dakle, zlocinac nas je jasno stavio do znanja da nas nema .
  Ako je birati izmedju selama, i njega, biram selam, jer znam da selam nikada nije volio moj narod, a on ima srpsko ime, a ubija moj narod bijedom.

  Boze me sacuvaj turskog zuluma i domaceg okupatora.

Оставите одговор