Козомара више није уредник Еуроблица

Досадашњи одговорни уредник листа "Еуро блиц" Анђелко Козомара одлази на нову функцију, а за вршиоца дужности одговорног уредника именован је Синиша Тркуља, саопштено је из овог листа. Компанија "Рингир аксел шпрингер", која је оснивач и издавач "Еуро блица", захваљује Козомари на успјешној сарадњи и професионалном вођењу редакције. Из овог листа напомињу да је за вријеме […]

четвртак, март 12, 2015 / 13:18

Досадашњи одговорни уредник листа "Еуро блиц" Анђелко Козомара одлази на нову функцију, а за вршиоца дужности одговорног уредника именован је Синиша Тркуља, саопштено је из овог листа.

Компанија "Рингир аксел шпрингер", која је оснивач и издавач "Еуро блица", захваљује Козомари на успјешној сарадњи и професионалном вођењу редакције.

Из овог листа напомињу да је за вријеме Козомариног четворогодишњег уређивања "Еуро блица", овај лист био најпродаванији и најчитанији дневник у Републици Српској.

Извршни уредник "Еуро блица" је Борис Лакић.

Козомара је на уредничко мјесто овог дневног листа стигао крајем 2010. године замијенивши Марију Милић.0 КОМЕНТАРА

  1. Човјек звани Мрцина, истрошен ко тоалет папир! B-) Да ли у овим компликовано склапаним презименима има и неког генетског наслеђа, шта ли је овај са козама радио или његови претци, ко би могао то знати, али се да претпоставити!

Оставите одговор