Кад може Додик: Патријарх Порфирије на канабету са лајфкоучем Ником

Сјећате ли се гунђајућег протеста православаца у Бањој Луци, тек када је Ник примљен од свих релевантних државних институција? Е, па његова светост патријарх српски Порфирије примио је у Патријаршијском двору у Београду "познатог хуманисту и мотивационог говорника" Ника Вујичића.

среда, март 15, 2023 / 10:07

Његов боравак у Бањој Луци 2019. године, био је нешто мало јачи од спектакла, који је преносила и спонзорисала државна телевизија. Као што рекосмо у уводу, било је православаца који су гунђали због тога, као што ових дана протестују због најаве геј параде у највећем граду Српске, али очигледно да ће сада и то бити доста теже. Отприлике као што објашњавају себи могућност да цркве цара Душана и краља Милутина буду добровољно препуштене "Македнонској православној цркви".

Патријарх и лајфкоуч су "изразили пуну сагласност о важности и неопходности постојаног ширења истине Христовог Јеванђеља, као основне претпоставке мира и разумијевања међу људима".

Пријему је присуствовао и Његово преосвештенство епископ марчански Сава, шеф кабинета патријарха српског, наведено је на сајту Српске православне цркве /СПЦ/.Оставите одговор