Хорде зла прекинуле меч, после напали и навијаче Борца у аутобусу

Неколико лица синоћ је у сарајевском насељу Вогошћа каменовало аутобус са навијачима Фудбалског клуба Борац, приликом чега је један навијач бањолучког тима лакше повријеђен, а два прозорска стакла на возилу су разбијена, изјавио је Срни портпарол МУП-а сарајевског кантона Ирфан Нефић. Нефић је навео да ће повријеђеном бити указана медицинска помоћ, иако је он то […]

четвртак, 26 септембра, 2013 / 08:28

Неколико лица синоћ је у сарајевском насељу Вогошћа каменовало аутобус са навијачима Фудбалског клуба Борац, приликом чега је један навијач бањолучког тима лакше повријеђен, а два прозорска стакла на возилу су разбијена, изјавио је Срни портпарол МУП-а сарајевског кантона Ирфан Нефић.

Нефић је навео да ће повријеђеном бити указана медицинска помоћ, иако је он то одбио, након чега ће навијачи Борца, уз пратњу полиције наставиту пут ка Бањалуци.

Он је рекао да је ухапшен један од нападача на аутобус, а у току је идентификација осталих нападача.

Навијачи Борца враћали су се са фудбалске утакмице 9. кола Премијер лиге БиХ између домаћег Сарајева и бањолучког Борца, која је прекинута средином другог полувремена због инцидента који су изазвали навијачи сарајевског клуба.

До прекида утакмице дошло је када је неколико навијача Фудбалског клуба Сарајево након што су изазвали бакљаду на сјеверној трибини стадиона, ушли на терен и упутили се ка јужној трибини на којој су се налазили навијачи клуба из Бање Луке.

Један од њих успио је да дође испред јужне трибине и баци бакљу према навијачима Борца која није долетјела до њих.

Резултат при прекиду износио је 0:0, а сусрет је пратило око 3.000 навијача.Оставите одговор