Хоћете ли још помагати Пуповца и давати му паре: Одбрана Приједора је "срамни поход српских снага"

СНВ Милорада Пуповца дословно објављује: На данашњи дан сјећамо се жртава срамотног похода припадника српских војних и полицијских снага 1992. на Приједорчане када је убијено више десетака цивила, а међу њима и два дјечака са пописа од 102 дјеце чији се споменик још увијек тражи.

понедељак, мај 31, 2021 / 20:06

Људи који се лажно представљају као Срби, а заправо се ради о Хрбима, конвертитима и унијатима Туђманове пудлице Милорада Пуповца, не престају да одушевљавају јавност.

Данас под насловном "Сјећамо се ни по бабу, ни по стричевима", на својој званичној Фејсбук страници објављују тобоже непристрасну жалопојку у којој одбрану Приједора од напада муслиманских екстремиста они називају "срамотним походом" и то на "Приједорчане".

Што ваљда треба имплицирати да Срби нису Приједорчани, или да су српске снаге биле кивне на све Приједорчане без обзира на националну припадност?

У оба случаја то је предумишљајно глупо, више него јасно натегнуто да се изманипулише нека непристрасност, мада је јасно да у овом случају не би било никакве објаве, да СНВ није активан учесник и потпора фестивалу лажи: Дан бијелих трака, које антиратни профитери у ратнохушкачке сврхе организују већ девет година.

Ни по бабу, ни по стричевима, за Хрбе значи искључиво латиницом, искључиво по антисрпском наративу. У име Срба, дакако.

Проблем није што је Пуповац класични србофоб који из буџета Неовисне Републике Хрватске узима новац представљајући се као Србин, већ што у готово свакој прилици Милорад Додик, Жељка Цвијановић, Александар Вучић, Ана Брнабић и сви који слиједе у рангу за њима, редовно се састају и чак дају осим подршке и новац овој рак-рани српске самосвијести и затирачу српског идентитета.

Зашто подршком Пуповцу руководиоци Српске и Србије пљују сами на своје грађане, на српски народ у цјелини, а посебно на остатке остатака Срба у границама бивше Социјалистичке Републике Хрватске?

Због чега им не допусте да изаберу представнике који ће заиста водити рачуна о њиховим правима, а не бити фонд за лажне љевичаре и криптоусташке активисте у јавном простору као што су Виктор Иванчић или Борис Дежуловић, а посебно да не финансирају разне Невладиниће и Другосрбијанце?

Састајањем са Пуповцем у својству било каквог представника српског народа, српски политичари и црквени оци, показују да су исти као он или најмање да се са његовом политиком слажу.Оставите одговор