08:50 Градска управа БЛ позива на вакцинацију Синовцем08:39 Амбасада Руске Федерације: По Инцковом тумачењу, могао би узети калашњиков, побити све посланике НСРС и бити у праву16:32 Шарганова нула: Гдје то Додик/Шаровић иду на територију Ефбиха, да славе оснивање неке јединице ВРС?16:03 Украјина шаље мировне снаге у БиХ, јер им војска код куће не зна шта ће од смирености15:22 Љубиша Петровић отворио врата бијељинске градске управе седми пут15:17 Шаровић за добродошлицу: Представник је озбиљне земље, однос ка њему зависиће од његовог понашања15:13 Додик за добродошлицу: Шмит се лажно представља као Високи представник15:06 Хеликоптерски сервис Српске: Три летјелице гасе пожар у близини Вишеграда - два из Србије15:02 Вијести из свемира: Опадање притиска у модулу Звијезда, нема везе са прикључењем модула Наука на МСС09:15 Маске су пале - Корона у здравственим установама

Центар за спорт и културу у Челинцу потроши 368.593КМ, а за културу издвоји 1.000КМ

На последњој СО Челинац, која је одржана у сриједу и која трајала пуних десет часова, одборници ПДП су изнијели тврдње и доказе да је у Центру за спорт и културу дошло до трошења народних пара које није у складу са законом. Ово је њихова објава.

понедељак, 31 маја, 2021 / 19:43

На изнесене доказе, као и за многе друге несразмјерно безобразне ставке, које су на сваком разумљив начин представили одборници Тубак и Нешић, скупштинска већина је поново изабрала истог директора за Центар за спорт и културу – Нину Јунгић.

Није им било битно све што смо доказали и што је новац пребациван директно на руке појединцима, без икаквог законског покрића.

Није им било важно што је за културу у Челинцу за годину дана, од 368.593КМ колико потроши Центар, издвојено само 1.000КМ!

Није им пало на памет да санкционишу лоповлук јер је Зимски турнир ПЛАЋЕН ДВА ПУТА!

Није им било нелогично што је плаћено учешће на турниру у Кнежеву који није ни постојао!

Није им био довољан ни аргумент да је појединцима за један дан уплаћено 150КМ, само за телефон око тог НЕПОСТОЈЕЋЕГ ТУРНИРА!

Није било довољно што се исплаћивало КУД Брезичани, који не постоји неколико година, није им било довољно што је за плате и разне режије отишло 260.000КМ од 368.593КМ!

За пјешадију СНДС, УС, СП и ДЕМОС то није битно!

Њима је битно само да се задржи скупштинска већина, а ко и како ради свој посао, како троши народне паре и колико – уопште није важно.

Важно је да многи од тих одборника без икаквог става, без иједног коментара на то све, поново изаберу истог директора наредне четири године.

ПДП Челинац