Хљеб \’сава\’ мијења облик, али не и рецептуру

Београдска пекарска индустрија "Клас" објавила је да ће најпродаванији хљеб у историји пекарске индустрије – хљеб "сава" од данас бити у новом облику. Стандардна векна хљеба "сава" замијењена је новом формом "батон" – цилиндричног облика, са заобљеним крајевима. Промјеном облика не мијења се оригинална рецептура, нити традиционални квалитет хљеба "сава", који је први пут на […]

субота, новембар 23, 2013 / 11:00

Београдска пекарска индустрија "Клас" објавила је да ће најпродаванији хљеб у историји пекарске индустрије – хљеб "сава" од данас бити у новом облику.

Стандардна векна хљеба "сава" замијењена је новом формом "батон" – цилиндричног облика, са заобљеним крајевима.

Промјеном облика не мијења се оригинална рецептура, нити традиционални квалитет хљеба "сава", који је први пут на тржиште, прије три деценије, пласирала Београдска пекарска индустрија "Клас" .

У новом погону БПИ "Клас" у Земуну, употребом најсавременије опреме, убрзаће се процес и капацитет производње, али и обезбиједити нови облик, не само хљеба "сава", већ и свих дневних врста линијског хљеба.

На овај начин производи БПИ "Клас" визуелно ће бити одвојени од конкуренције, а потрошачи ће бити сигурни у препознатљив, постојани квалитет, наведено је у саопштењу "Класа".



0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор