Хљеб \’сава\’ мијења облик, али не и рецептуру
Београдска пекарска индустрија "Клас" објавила је да ће најпродаванији хљеб у историји пекарске индустрије – хљеб "сава" од данас бити у новом облику. Стандардна векна хљеба "сава" замијењена је новом формом "батон" – цилиндричног облика, са заобљеним крајевима. Промјеном облика не мијења се оригинална рецептура, нити традиционални квалитет хљеба "сава", који је први пут на […]
Београдска пекарска индустрија "Клас" објавила је да ће најпродаванији хљеб у историји пекарске индустрије – хљеб "сава" од данас бити у новом облику.
Стандардна векна хљеба "сава" замијењена је новом формом "батон" – цилиндричног облика, са заобљеним крајевима.
Промјеном облика не мијења се оригинална рецептура, нити традиционални квалитет хљеба "сава", који је први пут на тржиште, прије три деценије, пласирала Београдска пекарска индустрија "Клас" .
У новом погону БПИ "Клас" у Земуну, употребом најсавременије опреме, убрзаће се процес и капацитет производње, али и обезбиједити нови облик, не само хљеба "сава", већ и свих дневних врста линијског хљеба.
На овај начин производи БПИ "Клас" визуелно ће бити одвојени од конкуренције, а потрошачи ће бити сигурни у препознатљив, постојани квалитет, наведено је у саопштењу "Класа".
Зашто је мени као грађанину Босне и Херцеговине ова информациа важна?! Да јавим рођацима у Београду? Е па немам их.
Још да буде, како је Тома гробар обећавао, по три динара….е то би била вијест, овако…
ст, 23.11.2013. 20:59:42 [95638]
Да осјетиш мирис хлеба из земље слободе!