Фронтал јавно похваљује: Пјевачицу малу и Владу Георгијева (естрада)

У овом случају Вања Мишић, која је у животу имала све услове да очекивано пише бај д веј писмом, тотално кежуал и васколико фенси, дође као један од стубова српског писма у најнеочекиванијој циљној групи, док је Владо Георгијев изгубљена овца.

четвртак, јануар 16, 2020 / 15:51

…која се сама пронашла у кривичним пријавама, сада претјерано отворено антисрпског режима Мила Ђукановића у Црној Гори, што је већ деценијама хибридизују у Монтенегро. Сада, напрасно, и Владо пише азбуком на Твитеру.

Занимљиво је да чак и мејнстрим умјетници посежу за српским писмом онда, када су им угрожена основна људска права. Обично нису у стању да схвате да је то, што им прије тога уопште није падало на памет да га користе, основни подстрек прогона српског писма.

Али то се обично не уочи док не буде сувише касно.

Укор Милошу Биковићу

Вања Мишић нам је милија, и као домаћа производња ближа, јер њу нико није спријечио да пјева Тамо далеко у Херцег Новом. А писала је српским писмом на Твитеру много, много прије Владе Георгијева.

Милош Биковић, рецимо, уз све родољубиве почасти које добија у Српској и Србији, а уз русофилски слављен ангажман у Москви, упорно пише латиницом. Његово србовање је утолико и естрадно неубједљивије, те даје лош примјер за државне паре. Баш нас занима колико ће Владо Георгијев издржати.

Име за нови љетни хит: Да ли је касно?Оставите одговор