Француз Ањел поново потопио Американца Лохтеа

Француски пливач Јаник Ањел, прослављен у недељној трци штафета, освојио злато и на 200 метара слободним стилом. Рајан Лохте четврти. Поново су сви очекивали Лохтеа, а на трону видели Јаника Ањела (20)! Сјајни пливач са југа Француске (из Нима) блиставо је отпливао трку на 200 метара слободним стилом и оствареним временом 1:43:14 минут освојио другу […]

уторак, 31 јула, 2012 / 07:44

Француски пливач Јаник Ањел, прослављен у недељној трци штафета, освојио злато и на 200 метара слободним стилом. Рајан Лохте четврти.

Поново су сви очекивали Лохтеа, а на трону видели Јаника Ањела (20)!

Сјајни пливач са југа Француске (из Нима) блиставо је отпливао трку на 200 метара слободним стилом и оствареним временом 1:43:14 минут освојио другу златну медаљу у два дана!

Подсјетимо да је у недељу сјајном завршницом штафетне трке 4×100 метара обезбиједио "триколорима" злато и у тој конкуренцији.

Бронза у трци на 200 метара слободним стилом није припала никоме, пошто су је Кинез Сан и Јужнокорејац Тае Хван истовремено завршили(1:44.93), па им је обојици уручено сребро.

Рајан Лохте, од кога се очекивало да бар покуша да достигне успјех Мајкла Фелпса, четврти је препливао 200 метара.

У каријери јена Олимпијским играма учествовао у девет дисциплина. У понедељак увече први пут није завршио на подијуму!Оставите одговор