Дух Павелића и Дедејића у Ријеци

Након што Гордана Чомић предложи одредницу Војвођанин, као НАЦИОНАЛНО изјашњавање у Србији, а власти у Црној Гори дозвољавају распопима богослужење у цркви на Ивановим Коритима, логично је да пред пописну 2021. избије дух Павелићеве НДХ на изворишту.

четвртак, август 26, 2021 / 11:34

Како Фронтал.РС сазнаје, ово настављање духа усташког покрета се налази на паркиралишту Млака, на раскрсници Крешимирове и Звонимирове улице у Ријеци.

Ако распоп Мираш Дедејић ужива политичку подршку Мила Ђукановића и његових партнера из НАТО, зашто у још једној чланици НАТО, као што је Неовисна Република Хрватска, не би подршку оваквој иницијативи за потпуну анихилацију и асимилацију српске самосвијести не би добио и Бугарин Александар Иванов – самопрозвани "митрополит Хрватске православне цркве"?

Најбитније је да се одмах у старту спријечи сваки покушај Милорада Пуповца и његових унијатских Хрба из тзв. Српског националног вијећа, са све Анетом Владимиров из Босилеграда, да се представе као заштитници Српства у Загребу, јер је ово што се види на овом билборду могуће искључиво због њиховог дјеловања.

Они су они који својим похрваћивањем и умоболним самопорицањем, видљиво на примјеру Бориса Милошевића којем није стало ни до рођене бабе убијене након агресије на зоне под заштитом УН (тзв. Олуја), који иде на прославу тог чина у престоницу Републике Српске Крајине – Книн.

Од оног: Ја сам "Бошњак", вјера ми је ислам, језик ми је "босански"; уопше је мањи и безначајнији корак до "Ја сам Хрват, вјера ми је православна, језик ми је хрватски".

Многи у тзв. Српском народном вијећу се тако понашају у пракси, што се посебно види у новинама које издају за новац намијењен "српској националној мањини", гдје не само да има три-четири симболичне странице одштампане српским писмом, него се криптоусташе најпогрдније односе према српском народу и цркви.Оставите одговор