Деки на челу ФСС, Тумба селектор?

Прослављени српски фудбалер Дејан Станковић требало би да наслиједи Томислава Караџића на мјесту предсједника Фудбалског савеза Србије, преносе београдски медији. Како преносе „Спорт“ и „Спортски журнал“, велике промјене у владајућем тијелу српског фудбала требало би да се озваниче на наредној Скупштини. Исти листови истичу и да је Љубиша Тумбаковић главни кандидат да наслиједи Синишу Михајловића […]

четвртак, 28 новембра, 2013 / 10:06

Прослављени српски фудбалер Дејан Станковић требало би да наслиједи Томислава Караџића на мјесту предсједника Фудбалског савеза Србије, преносе београдски медији.

Како преносе „Спорт“ и „Спортски журнал“, велике промјене у владајућем тијелу српског фудбала требало би да се озваниче на наредној Скупштини.

Исти листови истичу и да је Љубиша Тумбаковић главни кандидат да наслиједи Синишу Михајловића на клупи националног тима Србије.

Скупштина Фудбалског савеза Србије биће заказана по завршетку јесењег дијела Јелен Суперлиге, што је за десетак дана, а на њој се очекује промјена руководства.

У овом тренутку све зависе од неких улова и техничких ствари, а ту се мисли и на усвајање појединих амандмана Закона у спорту који би помогли сређивању ствари у клубовима и српском спорту.

Долазак Станковића на чело Фудбалског савеза је велика Караџићева жеља, али и многих других фудбалских званичника. У случају да се тај план обистини, у Фудбалски савез Србије би поред Станковића ушли и други прослављени репрезентативци наше земље, међу којима су Марко Пантелић, Ивица Драгутиновић, Матеја Кежман и Зоран Мирковић. Они би имали посебна задужења и респре који би српски фудбал временом подигли на много виши ниво.

Поред избора новог предсједника, на ред би требало да дође и нови селектор. Према изворима београдских медија, Тумбаковић би био први пик новог руководства Фудбалског савеза Србије.Оставите одговор