Бисера: Ви се мене сигурно не сјећате?

Поспаног деду Бајдена, пренуо је из снатрења цвркутави гласић који је из Саудијске Арабије својевремено донио пошиљку од више тона урми. Овај пут је добила само неодговарајућу фотографију.

уторак, септембар 20, 2022 / 12:51

Госпођа Турковић у свијету представља само себе и, евентуално, своју политичку партију. То су данас свјесни сви у свијету, јер ће она да пише извињења због одласка Милорада Додика у Руску Федерацију на састанак са Владимиром Путином. БиХ, посебно на плану међународних односа, одавно не функционише као јединствена цјелина, а највишезахваљујући самовољи муслиманских кадрова као што је Бисера Турковић.

Но, о овом вођењу фотографа са собом, да вас као папарацо фотографише са познатим личностима, не би ли дали себи на важности објавом истих по друштвеним мрежама, медији из Ефбиха извјештавају овако:

Замјеница предсједавајућег Вијећа министара БиХ и министрица вањских послова БиХ Бисера Турковић захвалила је, током кратког сусрета са Џоом Бајденом , предсједником Сједињених Америчких Држава, на помоћи коју ова држава континуирано пружа Босни и Херцеговини у реформским процесима и напретку, саопћено је на њеној Фејсбук страници.

-Министрица Турковић и предсједник Бајден срели су се током сахране преминуле Краљице Елизабете 2. у Вестминистерској опатији у Лондону.

Предсједник Бајден се у разговору интересирао за ситуацију и напредак БиХ те рекао да му је Босна и Херцеговина увијек на уму. Министрица Турковић је нагласила важност америчке подршке у очувању мира и стабилности у БиХ и цијелој регији. Предсједник Бајден је током своје политичке каријере истицао везе и добро познавање ситуације у нашој регији, а посебно у БиХ – наводи се на ФБ страници Бисере Турковић.Оставите одговор