Бајден и Авганистан у постпобјегуљској епизоди: Муко моја пређи на другога

Амерички предсједник Џозеф Бајден рекао је да ће Кина имати проблема у односу са талибанима након америчког повлачења из Авганистана, јасно показујући да су више него свјесни да су се повукли знајући какав проблем остављају својим геополитичким ривалима.


Џонсон сазива састанак Г7, Бајден присуствује виртуелно (као да другачије и може)

Амерички предсједник Џозеф Бајден виртуелно ће у уторак, 24. августа, присуствовати састанку лидера земаља Г7 на којем ће бити разговарано о ситуацији у Авганистану, изјавила је данас портпарол Бијеле куће Џен Псаки.


Амерички Сиријци против Бајдена и ребрендирања исламстичких терориста

Проблем савремених медија је што је појавом интернета постала тежа њихова контрола. Сада амерички борци за "правилну слободу говора" такође морају да контролишу она места на којима људи који нису професионални новинари покушавају да изразе своје мишљење и изнесу одређене чињенице.
Јер то је најбитније: Бајден именовао 14 одсто ЛБГТ-административаца

Готово 14 одсто функционера на савезном нивоу у САД које је поставила администрација предсједника Џозефа Бајдена су хомосексуалци и трансродне особе, наводе агенције. Ријеч је о лезбејкама, хомосексуалцима, бисексуалцима и трансродним особама.


Подвијање репа и прије годишњице напада у Њујорку – Бајден обећао повлачење из Авганистана, НАТО расправља о томе

Министри спољних послова и одбране земаља НАТО савеза састају се данас да би припремили први самит Алијансе са предсједником САД Џозефом Бајденом, остављајући по страни бурни однос са администрацијом Доналда Трампа.