Николић: Тадић је поднио оставку и побиједићу га

Лидер Српске напредне странке Томислав изјавио је да предсjедник Србије Борис Тадић није скратио мандат, већ је поднио оставку и изразио увјерење да ће га побиједити на предсједничким изборима. „Тадић није скратио мандат већ је поднио оставку и камо среће да је то учинио прије годину дана – било би много боље за Србију”, рекао […]

четвртак, април 5, 2012 / 05:18

Лидер Српске напредне странке Томислав изјавио је да предсjедник Србије Борис Тадић није скратио мандат, већ је поднио оставку и изразио увјерење да ће га побиједити на предсједничким изборима.

„Тадић није скратио мандат већ је поднио оставку и камо среће да је то учинио прије годину дана – било би много боље за Србију”, рекао је Николић.

Он је у изјави новинарима у Пожаревцу изразио наду ће предизборна кампања бити фер и „да (Тадић) више неће користи предсједнички положај за кампању”.

„Надам се да ће Србија да изабере како треба и убијеђен сам да ћу да га побиједим”, рекао је предсједник СНС, који је најавио да ће бити кандидат напредњака за предсједника Србије.

Николић сматра да је одлука предсједника Србије Бориса Тадића да скрати мандат дошла прекасно „да би било схваћена као нормална”.



Оставите одговор