Трећепозивци на геј паради

Ко се први зове на торжествени марш истополне љубави у Срба? Ана Брнабић? Александар Вучић? Ко је присталији да се појави? Жељка Цвијановић или Јелена Тривић? Милорад Додик или Мирко Шаровић? Иако крајњи трећепозивац у овој причи, позван сам да проговорим.


Додик: Стојим на располагању Николићу

Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да новоизабраном предсједнику Србије Томиславу Николићу стоји на располагању за сваку сарадњу која је у интересу јачања Српске и Србије.

Николић: Тадић је поднио оставку и побиједићу га

Лидер Српске напредне странке Томислав изјавио је да предсjедник Србије Борис Тадић није скратио мандат, већ је поднио оставку и изразио увјерење да ће га побиједити на предсједничким изборима.


Николић кандидат за премијера

Лидер Српске напредне странке Томислав Николић биће кандидат те странке за предсједника Владе Србије, одлучио је данас Главни одбор СНС.Викиликс: Борис Тадић направио Напредњаке?

Како откривају службене депеше америчке амбасаде у Београду које је објавио сајт "Викиликс”, предсједник Србије је шест мјесеци пре оснивања СНС-а дао задатак свом шефу кабинета Миодрагу Ракићу, иначе блиском пријатељу Александра Вучића, да подстакне Томислава Николића да напусти радикалско јато.


Николић: Дачића више не рачунам у озбиљне политичаре

Ивицу Дачића више не рачунам у озбиљног политичара. Једно је говорио пре неколико дана, друго прича сада. Ако је неко данас лицемеран, онда је то он, изјавио је за "Блиц” Томислав Николић, председник СНС, по повратку из Брисела.Патријарх: Томо, није то хришћански

Патријарх српски Иринеј рекао је данас Тањугу да је лидеру српских напредњака Томиславу Николићу упутио поруку којом га је позвао да одустане од штрајка глађу и жеђу, јер то није хришћански


Сапуница без воде се наставља

БЕОГРАД – Лидер Српске напредне странке Томислав Николић и даље одбија да узима храну и воду и то је проузроковало погоршање његовог здравственог стања, рекао је данас новинарима директор београдског Клиничко-болничког центра Реик Хускић.


Николићево стање стабилизовано

БЕОГРАД – Здравствено стање лидера СНС Томислава Николића је стабилизовано, јер је примио терапију лијековима, али и даље одбија да узима храну и воду, саопштили су јутрос новинарима љекари приватне болнице "Нови Београд”.