Николић кандидат за премијера

Лидер Српске напредне странке Томислав Николић биће кандидат те странке за предсједника Владе Србије, одлучио је данас Главни одбор СНС. Како је новинарима после Главног одбора рекао замјеник предсједника СНС-а Александар Вучић, одбор је такву одлуку донио једноглано. ГО је одлучио и да Николић буде носилац свих изборних листа. СНС данас није одлучивао о предсједничком […]

понедељак, јануар 23, 2012 / 16:17

Лидер Српске напредне странке Томислав Николић биће кандидат те странке за предсједника Владе Србије, одлучио је данас Главни одбор СНС.

Како је новинарима после Главног одбора рекао замјеник предсједника СНС-а Александар Вучић, одбор је такву одлуку донио једноглано.

ГО је одлучио и да Николић буде носилац свих изборних листа.

СНС данас није одлучивао о предсједничком кандидату.0 КОМЕНТАРА

  1. Nisam za ovakvu antisrpsku neprijateljimadodvorivačku vlast , ali ako nema bojljega od Tome Nikolića Srbija nije ni zaslužila bolje dane. Sve čega se fatio taj je upropastio. Nepismen za državnika, gnjecav, nestabilan, nesiguran, nepouzdan, ljigav, anacionalan… nikakav. Imaju onu Jorgovanku , imaju u toj partiji i sposobnijih, i stručnijih, jačih, a uvijek tipuju na onoga za kojega se unaprijed zna da nema nikakve šanse, pa sve mislim nije li to prodaja i dogovor sa DS.

  2. Политиком се баве они који немају никакав таленат. Политичари су људи који воле власт, али нису времена кад је захвално бити политичар у прилици да се код народа заслужи бесмртност.

    Данас је то тежак посао, ако се ради савјесно за веома малу сатисфакцију, тј. у центру сте пажње, осим са једним изузетком да себи прибавите енормно богатство продајући народне интересе за ради глобалних интереса крупног свјетског капитала.

Оставите одговор