Николићево стање стабилизовано

БЕОГРАД – Здравствено стање лидера СНС Томислава Николића је стабилизовано, јер је примио терапију лијековима, али и даље одбија да узима храну и воду, саопштили су јутрос новинарима љекари приватне болнице "Нови Београд”. Љекар Јован Марић прецизирао је да је Николићево стање привремено санирано и да је оно сада релативно стабилно, као и да се […]

понедељак, април 18, 2011 / 10:31

БЕОГРАД – Здравствено стање лидера СНС Томислава Николића је стабилизовано, јер је примио терапију лијековима, али и даље одбија да узима храну и воду, саопштили су јутрос новинарима љекари приватне болнице "Нови Београд”.

Љекар Јован Марић прецизирао је да је Николићево стање привремено санирано и да је оно сада релативно стабилно, као и да се у његовом лијечењу примјењују само „редуковане терапијске методе”.

Марић није објаснио о каквим методама је ријеч и како је Николић примио терапију.

Новинари који дежурају испред Клиничко-болничког центра „Нови Београд” обишли су лидера напредњака, који је видно исцрпљен и у свјесном стању.

Николића је ноћас, према речима лекара те приватне болнице Момчила Бабића, посјетио министар здравља Зоран Станковић.

Николић је синоћ пребачен из Дома Народне скупштине у ту приватну клинику.

Сљедећа конференција за новинаре, на којој ће љекари извјестити о стању Николића, заказана је за 12 сати.Оставите одговор