МУП РС: Ударио фото радар возилом светог латиничног имена – Рејнџ Ровер

Полицијски службеници Министарства унутрашњих послова Републике Српске у току јучерашњег дана лишили су слободе лице иницијала М.Ј. за које се сумња да је 13. августа 2021. године теренским возилом "Range Rover" више пута ударило у стуб стационарног радарског система на путном правцу Бања Лука – Бронзани Мајдан у намјери да исти оштети.

петак, август 20, 2021 / 11:15

Као што читате у уводу, Мирна Миљановић, портпаролка министарства, сматра да је Рејнџ Ровер толико узвишена, полубожанска ријеч агресора из Велике Британије, да је није могуће написати на српском језику и српском писму, већ мора бити остављена на енглеском језику и енглеском писму.

Она то опредјељење још једном понавља у наставку текста:

Полицијски службеници Полицијске управе Бања Лука су извршили увиђај на возилу "Range Rover", за које се сумња да је лице користило приликом оштећења стационарног радара , гдје су евидентирани трагови оштећења.

Над лицем М.Ј. је извршена криминалистичка обрада и лице је отпуштено из службених просторија.

О догађају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бања Лука, који се изјаснио да се ради о кривичном дјелу "Оштећење и одузимање туђе ствари", те наложио полицијским службеницима да предузму све неопходне мјере и радње у циљу документовања наведеног кривичног дјела.



Оставите одговор