Запослени на Авали и Пинку траже плате, Правда угашена

Запослени на телевизији Авала и македонској телевизји Пинк 15 протестовали су данас испред зграде Пинк телевизије у Београду због неисплаћаних зарада. Они су власнику ТВ Пинк Жељку Митровићу оставили поклон односно празну кутију поводом рођендана и пожељели му да ове године исплати радницима дуговања. Александар Шубаревић са ТВ Авала рекао је да запосленима у тој […]

петак, јун 1, 2012 / 15:23

Запослени на телевизији Авала и македонској телевизји Пинк 15 протестовали су данас испред зграде Пинк телевизије у Београду због неисплаћаних зарада.

Они су власнику ТВ Пинк Жељку Митровићу оставили поклон односно празну кутију поводом рођендана и пожељели му да ове године исплати радницима дуговања.

Александар Шубаревић са ТВ Авала рекао је да запосленима у тој медијској кући нису исплаћене последње четири плате.

Он је подсјетио да су ове године радници ТВ Авала два мјесеца већ били у штрајку након чега им је обећано да ће сва дуговања бити исплаћена, као и да су на том састанку присутвовали и представници РРА.

Дневни лист Правда престао да излази

Редакција „Правде” је угашена и данас је изашао последњи број тог дневника, потврђено је агенцији Бета у „Правди”.

Оснивач листа је предузеће за новинско-издавачку делатност „Правда прес”, регистровано у Београду 2006. године.

Сувласници „Правде” су Немања Стефановић са удјелом од 48 одсто, Југослав Петковић је власник 47 одсто капитала, а Никола Петровић пет одсто.Оставите одговор