ПДП: У Скупштини града лажу о гласању за земљиште парка

Партија демократског прогреса је запрепаштена неистинама објављеним у Гласу Српске и Независним новинама у вези са гласањем у Скупштини града и противзаконитом изградњом стамбено-пословног објекта на простору између улица Јована Дучића, Паве Радана, Првог крајишког корпуса и Вука Караџића, наводно добијених од Административне службе града Бања Лука, саопштено је данас из ПДП. – Познато је […]

петак, јун 1, 2012 / 15:36

Партија демократског прогреса је запрепаштена неистинама објављеним у Гласу Српске и Независним новинама у вези са гласањем у Скупштини града и противзаконитом изградњом стамбено-пословног објекта на простору између улица Јована Дучића, Паве Радана, Првог крајишког корпуса и Вука Караџића, наводно добијених од Административне службе града Бања Лука, саопштено је данас из ПДП.

– Познато је да се СНСД од 2000. године у Скупштини града служио фалсификованим грађевинским дозволама, уплатницама и другим документима али спремност да фалсификују и податке о гласању о појединим тачкама показује јасну спрегу СНСД-ове власти и грађевинске мафије при чему не презају ни од оваквих гнусних фалсификата, лажи и неистина – наводе у ПДП.

У овој партији кажу да се потврђује већ позната и потврђена теза,у последњој деценији, у граду Бањалуци да онај ко лаже је спреман да краде а онај ко краде је спреман да и …остаје недовршено у саопштењу ПДП.

– ПДП и њени одборници никада нису подржавали нити ће подржавати незаконите антиљудске и антихумане активности у Бањој Луци те најоштрије осуђујемо неистине о гласању у Скупштини града Бања Лука – стоји на крају саопштења.0 КОМЕНТАРА

  1. Eto pdp imate priliku, trazite stenogram sa skupstine na kojoj se glasalo o tome. A ako su ovi stvarno falsifikovali stenogram, onda nek posavjetuju i Radovana da promijeni stenograme sa Skupština RS koje mu ne odgovaraju, ako top tako moze.
    Sve vise sam siguran kako su ovi iz pdpa obicni manipulatori narodom, i kako su najveci podlaci na politickoj sceni! Tacno je onaj Stevandic rodjen za njih.

  2. komunist, 01.06.2012. 19:43:01
    slazem se.prije par dana sam preslusao ovaj interviju: http://www.nebojsavukanovic.info/node/292 .koja suplja to ni pas sa maslom ne bi progutao,kao oni su za promjene ali narod nije.pa kave nam to promjene nudite?konkretno u tb su vecina prodatih dusa u so upravo iz njegove stranke i sad bi jos trebalo dati sansu ovom vucurevicu, kao on se nije prodao pa bi sad trebao biti nacelnik.pa nije se prodalo jos bar 20000 trebinjaca a svi su u gorem polozaju od njegax-(

Оставите одговор