Вујановић Албанцима: Гласајте, добићете општину

Црна Гора ће испоштовати све обавезе, ако се становници подгоричке општине Тузи, углавном Албанци, на консултативном референдуму у септембру одлуче да живе у самосталној општини, рекао је предсједнички кандидат Демократске партије социјалиста /ДПС/ Филип Вујановић. Он је синоћ, на трибини у Тузима, рекао да је увијек имао подршку Малесије што докзује, како је навео, чињеница […]

четвртак, април 4, 2013 / 09:00

Црна Гора ће испоштовати све обавезе, ако се становници подгоричке општине Тузи, углавном Албанци, на консултативном референдуму у септембру одлуче да живе у самосталној општини, рекао је предсједнички кандидат Демократске партије социјалиста /ДПС/ Филип Вујановић.

Он је синоћ, на трибини у Тузима, рекао да је увијек имао подршку Малесије што докзује, како је навео, чињеница да је на том подручју ДПС побјеђивала на досадашњим изборима.

"Ако одлучите да будете независна општина, одмах ћемо то завршити јер ћемо поштовати вашу вољу", поручио је Вујановић.

Он је навео да Малесија има ресурсе које треба да искористи. "У наредном мандату ћу се томе посветити, као и томе да се у Малесији живи боље и угодније", најавио је Вујановић.

Он је рекао да је увијек имао подршку мањина и њихових партија. "То је доказ да смо водили политику која припада свима, јер је Црна Гора кућа свих", навео је Вујановић.

Он је рекао да је његов противкандидат Миодраг Лекић, оцјенама да је ДПС трговао мањинама, увриједио те народе. "То никада нисмо чинили, а ни мањине никада нису трговале са Црном Гором. Ми смо се међусобно увијек поштовали", истакао је Вујановић.

Предсједнички избори у Црној Гори биће одржани у недјељу, 7. априла.Оставите одговор