Војнохунташ Порошенко употријебио Путина на предизборним плакатима

Широм дијела Украјине под окупацијом колаборационистичких марионета САД и ЕУ, актуелни предсједник је противкандидата замијенио предсједником друге земље.

уторак, април 9, 2019 / 22:31

Обзиром да га је популарни комичар, Владимир Зеленски, помео у првом кругу предсједничких избора, оставивши га иза себе са дупло гласова разлике, онај који је дошао на власт да буде потпуна марионета САД и ЕУ, није ништа друго ни могао да смисли, осим мржње.

И то наравно само према једној земљи – Русији. На плакатима се види како је супротстављен са Путином, уз натпис: 21. априла – Одлучујући избор!

На овај датум ће се одржати други круг избора за предсједника Украјине, земље коју је изгласавање у парламенту приближавања Русији, а раскидања савеза са ЕУ, узроковало насилну смјену власти од стране фашистичких организација и коштало отпочињања грађанског рата.

Крим је одмах након државног удара, на основу резултата референдума и захваљујући премоћној проруској већини, присаједињен Руској Федерацији, док су дијелови Доњецке и Лугањске области, укључујући и ова два града на истоку земље уз границу са Русијом, још увијек ватрена линија раздвајања НАТО и Русије у Европи.

До те мјере је ова богата земља бачена у очај и унутрашње подјеле, да сада масовно виде спас у глумцу, комичару. Ко год био, нама из Српске тачно дође да навијамо за Зеленског, јер је довољно да је против Порошенка.Оставите одговор