Виспак има новог директора

На данас одржаној редовној сједници Надзорног одбора компаније Виспак Високо донијета је одлука о именовању Русмира Хрвића за новог директора компаније. Досадашњи директор Џемал Чабаравдић је поднио захтјев за пензионисање те у складу с тим разријешен обављања дужности генералног директора Виспака. Надзорни одбор је изразио захвалност досадашњем директору Чабаравдићу на залагању да сачува производњу и […]

уторак, децембар 7, 2010 / 15:01

На данас одржаној редовној сједници Надзорног одбора компаније Виспак Високо донијета је одлука о именовању Русмира Хрвића за новог директора компаније.

Досадашњи директор Џемал Чабаравдић је поднио захтјев за пензионисање те у складу с тим разријешен обављања дужности генералног директора Виспака. Надзорни одбор је изразио захвалност досадашњем директору Чабаравдићу на залагању да сачува производњу и позицију Виспака на тржишту.

“Вјерујем да ћу оправдати повјерење које ми је указао Надзорни одбор Виспака именујући ме за директора и планирам да након анализе стања у Виспаку направим пословни план који који ће вратити Виспак међу тржишне лидере. Искуства у прозводњи и дистрибуцији стечена радом у компанији АС Јелах ће ми могућити да унаприједим пословање Виспака и побољшамо пласман производа на домаћем али и на иностраном тржишту. Виспакови брендови попут Златне џезве, Еспресо кафе, Стампи крема и других у које ћемо уложити додатна средства у развој брендова су гарант за тржишни успјех на основу чега очекујемо и повећање обима производње и продаје а самим тим и отварања нових производних радних мјеста”, истакао је Русмир Хрвић, нови директор Виспак Високо.

Поред циља новог менаџмента Виспака којим се компанију намјерава у периоду од наредних 5 до 7 година позиционирати на једно од пет водећих мјеста  међу произвођачима кондиторских производа Југоисточне Европе, Хрвић истиче и друге циљеве: “Намјеравамо реализовати повећање физичког обима постојећег производног програма као и проширење производних капацитета у производњи, те очување и побољшавање односа у дистрибуцијским мрежама. Свакако да нам је један од циљева и запошљавање стручних и компетентних младих кадрова, као и јачање продајне мреже и маркетинг функције. Планирамо се озбиљније посветити промоцији и маркетингу, наравно, уз конкурентне цијене и одржавање квалитета производа за наше постојеће али и будуће купце.“

Након ванредне Скупштине дионичара компаније Виспак Високо,одржане 27.новембра ове године, компанија АС из Јелаха постала је највећи дионичар компаније Виспак Високо дд чиме је ојачана дугогодишња успјешна пословна сурадња  са Виспаком .

На сједници је изабран нови Надзорни одбор којим предсједава Семир Сејдиновић.

Биографија

Русмир Хрвић је рођен 1973. године у Тешњу. Средњу школу је завршио у Добоју а дипломирао је на Економском факултету у Сарајеву. У компанији АС Јелах радио од 1995.године а након дипломирања је именован за замјеника директора у предузећа АС Јелах.

Тренутно похађа Постдипломски студију на Економском факултету на тему Предузетништво.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *