"Високи функционер бањолучког СДС-а", терца везано за пјевачке способности госпође Чавке

Очигледно је током мандата градоначелника Радојичића али и Гаврановића и Давидовића, СНСД градски буџет Бања Луке претворио у партијску касу из које су исплаћивани бакшиши за надри-пјевачице, кетериинге са морским плодовима и намјештај уз француског Лувра – истакао је Борис Шукало, високи функционер бањалучког СДС-а.

субота, март 6, 2021 / 15:57

(Занимљиво како у уводу писац саопшења не сугерише да при читању изговара есенесдеа (СНСД-а), мада би као савез СНСД могао можда тако да се промијени кроз падеж, док код СДС (есдееса) као странка обликом придјева и додавањем -а на скраћеницу (бањалучког СДС-а) мијења род и из женског, странка прелази у мушки (као и ефбихоско еРеС). Прим. Фронтал.РС)

"Јучерашњи подаци које је изнио градоначелник Станивуковић показују да се Аквана претварила у синоним за пошаст и бахатост предходне власти на челу са градоначелником Радојичићем" – нагласио је Шукало.

Он је казао да исплаћивати хонораре за пјевање од 17 хиљада КМ особама које немају слуха а очигледно ни стида ни морала, врхунац је безобразлука претходне власти и да је оно што је откривено само врх леденог бријега пустошења градског буџета. "Наша пуна подршка градоначелнику Бања Луке Драшку Станивуковићу који је очигледно у Аквани, Цивилној заштити али и нелегалној градњи Додикових кумова наишао на осиње гнијездо вишегодишњег криминала на који су институције зажмириле" – закључио је Шукало позвавши надлежне да реагују и процесуирају виновнике ових дјела против грађана Бања Луке.Оставите одговор