Чавез: Оздравио сам!

Предсједник Венецуеле Уго Чавез рекао је да се осјећа здравим послије четири третмана хемотерапије, којима је био подвргнут на Куби.

Венецуела: Национализација индустрије злата

Предсједник Венецуеле Уго Чавез рекао је да планира национализацију индустрије злата, укључујући копање и обраду овог племенитог метала, како би повећао међународне резерве земље.


Чавез: Попут сам феникса!

Предсједник Венецуеле Уго Чавез, који се опоравља послије операције којом му је одстрањен малигни тумор, прославио је јуче 57. рођендан, поручивши нацији да је "попут феникса".


Чавез: Опет ћу на изборе следеће године!

Предсједник Венецуеле Уго Чавез кандидоваће се на нови шестогодишњи мандат на изборима идуће године упркос недавној операцији којом му је отклоњен канцерогени тумор, пише данашње издање листа "Корео дел Ориноко".Чавез се вратио са Кубе

Венецуелански предсједник Уго Чавес вратио се изненада у Каракас након лијечења хемотерапијом на Куби где је приј мјесец дана оперисао тумор, јавила је венецуеланска телевизија.Брз опоравак Чавеза

Опоравак предсједника Венецуеле Уга Чавеза послије операције тумора прошлог мјесеца тече брзо, саопштила је вечерас Влада те државе.


Чавез: Побједићу болест

Предсједник Венецуеле Уго Чавез обратио се својим присталицама у Каракасу након што се вратио са Кубе, гдје је био на лијечењу.