За пола мјесеца у Србији, скоро по једна лажна пријава отмице дневно

Директор Полиције Србије Владимир Ребић изјавио је данас да је у посљедњих 15 дана евидентирано 14 лажних пријава отмица дјеце и да су у 90 одсто случајева дјеца измислила догађај да би оправдала изостанак из школе.


Може и то: Српска сајбер полиција поднијела пријаву због прогањања на друштвеним мрежама

Полиција из Брода поднијела је извјештај Окружном јавном тужилаштву у Добоју против лица чији су иницијали Ђ.П. /35/ из Србије, због основа сумње да је путем друштвене мреже извршило кривично дјело прогањање лица из Брода.

Србија ухапсила Хусеина Мујановића, управника логора у Храсници

Ратни управник логора у сарајевском насељу Храсница Хусеин /Салиха/ Мујановић ухапшен је, према потјерници МУП-а Србије, на граничном прелазу Прибој-Увац, због ратних злочина против српских цивила у сарајевским насељима Храсница и Соколовић колонија, речено је Срни у Амбасади БиХ у Београду.


Дачић о прислушкивању: МУП-у требају промјене

Предсједник Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да је недопустиво прислушкивање предсједника Србије Томислава Николића и првог потпредсједника Владе Александра Вучића, због чега су потребне промјене у МУП-у.У Србији ухапшен припадник Хезболаха

Приликом покушаја илегалног преласка границе, на прелазу Хоргош између Србије и Мађарске, ухапшене су двије особе, а сумња се да је једна од њих припадник терористичке организације турски Хезболах.