Васић и Вељовић: Случај из Борика тренутно је тероризам у покушају

Директори полиција Републике Српске и Србије Гојко Васић и Милорад Вељовић изјавили су данас у Бањалуци да се проналазак наоружања у спортској дворани "Борик" тренутно третира као покушај терористичког акта.


Васић: Будно мотримо на вехабије

Полиција Републике Српске будно прати активности припадника вехабијског покрета на територији Српске и прикупља информације о евентуалним незаконитим радњама и поступцима како би правовремено реаговала на одређене незаконите активности, изјавио је директор полиције Гојко Васић.

Г. Васић: Ухапсили смо више дилера од свих у региону

Директор Полиције Републике Српске Гојко Васић изјавио је да полиција РС има далеко већи број хапшења него што је то случај у земљама региона и Европе када је ријеч о борби против организованих наркогрупа, што потврђује да већ дужи низ година полиција има јасан став о овом питању.


Васић: Српска више није на главним путевима дроге

Директор Полиције Републике Српске Гојко Васић изјавио је данас да овај простор више није транзитно подручје опојних дрога какво је било до прије неколико година, односно до прикључења Бугарске, Румуније и других источноевропских земаља ЕУ.


Васић: Грађани пријавите сумњиве трансакције

Директор Полиције Републике Српске Гојко Васић апеловао је данас на грађане да обавезно пријаве све сумњиве трансакције на својим банковним рачунима, јер полиција само тако може открити злоупотребе путем платних картица.