Слика стика: Дно дна медијске сцене у Дејтонки

Тачно на дан када је прије пет мјесеци обећао да ће "срушити државу" (07.04.2019.), отац страдалог Давида Драгичевића нам је из Аустрије преко "државне" телевизије уживо показао УСБ стик. И то је сада вијест.


Чедисти дежурни у пљувању: Србија да осуди Додиково помињање уједињења

Занимљиво да је прије двије деценије Чедомир Јовановић био омиљени лик у Независним новинама, као и Додик у западним амбасадама. Данас се Чеда промовише у антисрпског лајавца који Бању Луку шаље на поклоњење у Сарајево, а Косовску Митровицу у Приштину.Ђилас и Јовановић: Нема сарадње са СНС-ом

Предсједници ДС Драган Ђилас и ЛДП-а Чедомир Јовановић искључили су синоћ могућност сарадње тих странака са СНС, а Јовановић је најавио разговоре о поновном окупљању грађанске опције у Србије.Чеда Јовановић очекује изборе у Србији у овој години

Лидер Либералнодемократске партије Чедомир Јовановић изјавио је да очекује да ће бити одржани ванредни избори и да "велика манипулација која се крије иза те наводне борбе против корупције уводи Србију у 2013. годину као у изборну годину”.


Јовановић: Нисам ја бизнисмен, жена је

Предсjедник Либерално-демократске партије Чедомир Јовановић изјавио је да је сувласник фирме "Агропослови" која је узела у закуп дио предузећа "Фиделинка", али је истакао да се он не бави приватним бизнисом већ његова жена.