Земља крви и меда

Проблем са људима који пишу овакве сценарије и снимају по њима филмове, јесте што немају мјере. Ни трунке. Сирови шовинизам у зрну осиромашеног уранијума.


Џоли: У земљи крви и меда

Редитељски првенац глумице Анђелине Џоли под називом "У земљи крви и меда” биће премијерно приказан у Америци у децембру, пренео је данас сајт "Диџитал спај”.


Машала Анђо! Нови близанци на путу…

Иако се ни Анђелина Џоли ни Бред Пит нису огласили поводом писања медија да је глумица у другом стању, извори блиски пару тврде да су "близанци на путу".Дорић: Анђелинин филм финансирала Саудијска Арабија

Амерички новинар српског поријекла Вилијам Дорић истиче да се по Холивуду прича да је филм "У земљи крви и меда" финансиран из Саудијске Арабије, а да је глумица Анђелина Џоли, која га је режирала, одабрана због својих политичких ставова.Удружења жртава рата: Анђелинин филм је антисрпска хистерија

Српска удружења жртава рата и представници странака из Републике Српске /РС/ тврде да је редитељски првенац Анђелине Џоли под називом "У земљи крви и меда" својеврсни омаж страдању Бошњака, прављен по холивудској матрици, у којој се Срби, готово без изузетка, приказују у најгорем свјетлу.


Знанственофантастична седмица: НЕБЕСКИ КАПЕТАН И СВИЈЕТ СУТРАШЊИЦЕ (SKY CAPTAIN AND THE WORLD OF TOMORROW)

Научнофантастичан у прошлости. Направљен у варијанти Дика Трејсија, и даље од тога се није макло. Све се дало да филм наличи на цртиће из 50-их, као они стари Супермени који су се дали срести код нас.


Завршена вила Анђелине Џоли у Рогатици

Док су, осамдесетих и деведесетих година, тинејџери другарима за реченицу која би у пристојној варијанти гласила: "помози ми да се упознам са овом дјевојком" говорили "намјести ми рибу", данас кажу "натендери ми коку"!