Aнђелина Џоли: Згрожена сам коментарима Славка Голуже

Позната холивудска глумица Анђелина Џоли (37) придружила се бројниске рукометне репрезентације Славка Голуже након побједе над селекцијомм људима који су осудили националистичку изјаву селектора хрват Србије. "Згрожена сам коментарима које је хрватски рукометни тренер дао након утакмице са Србијом. Неки људи у потпуности су промашили суштину Олимпијских игара. Национализам се не смије мијешати са патриотизмом", […]

четвртак, 2 августа, 2012 / 13:02

Позната холивудска глумица Анђелина Џоли (37) придружила се бројниске рукометне репрезентације Славка Голуже након побједе над селекцијомм људима који су осудили националистичку изјаву селектора хрват Србије.

"Згрожена сам коментарима које је хрватски рукометни тренер дао након утакмице са Србијом. Неки људи у потпуности су промашили суштину Олимпијских игара. Национализам се не смије мијешати са патриотизмом", објавила је позната глумица на свом "Твитер" профилу.

Хрватски медији преносе да, након снимања њеног филма "Земља крви и меда" и честих долазака у Хрватску и БиХ, Џолијева очито ревно прати све што се дешава на Балкану.

"Ништа нам неће овај дан покварити! Показали смо да смо бољи од Срба на неутралном терену. Не могу се отети дојму, ова побједа подсјећа ме баш на Филм `Олуја`," изјавио је Голужа након побједе над селекцијом Србије.Оставите одговор