Када Денис не чита или нова пријетња ратом помоћу цитата Бранка Миљковића

Стара народна пословица каже да беспослен поп и јариће крсти. Е, тако докони Денис Бећировић, свако мало, неком ситно писмо пише. Вјерујем да се нада да ће неко једног дана објавити књигу "Сабрана писма Дениса Бећировића" и да нећемо више читати Андрићева и Мешина писма него баш његова.


Пандуревићка: Ако је НАТО документ тако добар, зашто га кријете од народа иза седам брава?!

"Српска демократска странка тражи од српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика да институције и јавност упозна са фамозним "Планом реформи у БиХ" и то прије слања у Брисел. Дајте да видимо тај документ, да видимо је ли истина оно што говоре Комшић, Џаферовић, Звиздић и западни амбасадори , а то је да су "НАТО интеграције одблокиране", или сви они лажу а Додик говори истину! ", изјавила је Александра Пандуревић, члан Главног одбора СДС.


Пандуревићка тражи нови изборни закон и пореди Дејтонку са С. Корејом у негативном контексту

"Без новог Изборног закона нема ни демократских услова за провођење избора и враћања повјерења грађана у изборни процес и треба добро размислити да ли је под овим условима уопште могуће одржати локалне изборе" – истакла је Александра Пандуревић, високи функционер СДС коментаришући иницијативу за измјену Изборног закона БиХ.


Милован Цицко Бјелица: Вијећници без вијећа, делегати без легитимитета

Моју жељу и одлуку да се до Скупштине странке средином мјесеца не обраћам јавности на овај начин, просто је промијенила потреба и жеља да информишем чланове и симпатизере али и заинтересовану јавност о дешавањима унутар странке, а у вези овјере кандидатских листи за избор делегата из Републике Српске у Дом народа ПСБиХ и кандидатских листи за избор делегата у Вијеће народа Републике Српске.Пандуревићка у Санкт Петерсбургу о мајчинству, демографији и младима

Потпредсједник СДС Александра Пандуревић изразила је наду да ће БиХ пресликати законе Руске Федерације, која је, како је истакла, последњих 15 година учинила много на политици родне равноправности, али и јачању улоге мајчинства и побољшању услова за јаку наталитетну и политику младих.Пандуревићка: 2006. је ишла свака једанаеста, данас за отплату дугова иде свака друга марка

Потпредсједница Српске демократске странке Александра Пандуревић поручила је данас да Влада Републике Српске више од деценије социјални мир купује мегаломанским задужењима, а на крају имамо привреду на издисају и масовни одлазак радно способног становништва из Српске.