Стевандић: Практикујемо самосталност при доношењу одлука у Српској

Предсједник Уједињене Српске, др Ненад Стевандић је састанцима у Рудом и Вишеграду наставио обилазак општинских одбора широм Републике Српске, на којима је одржана обука активиста и симпатизера странкw коју је водио Милан Стевановић Пиксел.

уторак, август 23, 2022 / 21:05

Из Општинских Одбра Уједињене Српске у Рудом и Вишеграду нагласили су да свакодневно биљеже раст и прилив нових чланова, те да се активно припремају за предстојећи период.

"Обилазимо градове Изборне јединице 9, припремамо се за наредни период да спремно дочекамо септембарску кампању. Изразито сам поносан на оба Општинска Одбора које сам данас посјетио, иРудо и Вишеград су показали да активно раде, што је наравно довело и до новог прилива чланова, који у Уједињеној Српској виде своју будућност.

Задовољни смо стањем у странци, њеном инфраструктуром и чланством, и управо због тога и обилазимо Републику Српску, да покажемо да имамо најбоље кадрове с којима очекујемо најбоље резултате" изјавио је том приликом Стевандић.

Предсједник Уједињене Српске, осврнуо се и на актуелну политичку ситуацију:

"Што се тиче политичке ситуације у Републици Српској, нико у Сарајеву не вјерује да може да унесе раздор и тиме угрози Републику Српску, а политичари који праве тајне пактове са федералним политичарима нек се не надају да ће добити подршку народа. Уједињена Српска се не сврстава ни на једну страну кад је Федерација у питању, а у Републици Српској практикујемо самосталност кад је у питању доношење битних одлука" закључује СтевандићОставите одговор