11:44 Нијемци извиждали Рода Стјуарта у Лајпцигу након што је пружио подршку Зеленском07:59 Жељка: Нестабилност у БиХ не производи Русија, већ муслимански фактор уз помоћ странаца07:56 Столтенберг пријети распоређивањем нуклеарног наоружања према Русији07:53 Гогановић критикује шефа јавно, умјесто да пређе у сусједну канцеларију07:51 Угари су сада добри, не као у Бранково вријеме: Иштван Турци добио награду именовану по Радичевићу07:47 Минић очекује жетву пшенице којој се не може утицати на цијену07:42 Јеленка из САД сматра да крађа није крађа, ако се краде од Русије07:38 Русија ће тражити да се Генерална скупштина УН изјасни о злочинима Њемачке07:36 Василиј Небензја: Украјина мора да призна стварност на бојишту и да јасне гаранције о неутралности07:34 Живадин Јовановић: Запад покушава да своју експанзионистичку политику и агресију свали на друге

Стевандић: Практикујемо самосталност при доношењу одлука у Српској

Предсједник Уједињене Српске, др Ненад Стевандић је састанцима у Рудом и Вишеграду наставио обилазак општинских одбора широм Републике Српске, на којима је одржана обука активиста и симпатизера странкw коју је водио Милан Стевановић Пиксел.

уторак, август 23, 2022 / 21:05

Из Општинских Одбра Уједињене Српске у Рудом и Вишеграду нагласили су да свакодневно биљеже раст и прилив нових чланова, те да се активно припремају за предстојећи период.

"Обилазимо градове Изборне јединице 9, припремамо се за наредни период да спремно дочекамо септембарску кампању. Изразито сам поносан на оба Општинска Одбора које сам данас посјетио, иРудо и Вишеград су показали да активно раде, што је наравно довело и до новог прилива чланова, који у Уједињеној Српској виде своју будућност.

Задовољни смо стањем у странци, њеном инфраструктуром и чланством, и управо због тога и обилазимо Републику Српску, да покажемо да имамо најбоље кадрове с којима очекујемо најбоље резултате" изјавио је том приликом Стевандић.

Предсједник Уједињене Српске, осврнуо се и на актуелну политичку ситуацију:

"Што се тиче политичке ситуације у Републици Српској, нико у Сарајеву не вјерује да може да унесе раздор и тиме угрози Републику Српску, а политичари који праве тајне пактове са федералним политичарима нек се не надају да ће добити подршку народа. Уједињена Српска се не сврстава ни на једну страну кад је Федерација у питању, а у Републици Српској практикујемо самосталност кад је у питању доношење битних одлука" закључује СтевандићОставите одговор