11:44 Нијемци извиждали Рода Стјуарта у Лајпцигу након што је пружио подршку Зеленском07:59 Жељка: Нестабилност у БиХ не производи Русија, већ муслимански фактор уз помоћ странаца07:56 Столтенберг пријети распоређивањем нуклеарног наоружања према Русији07:53 Гогановић критикује шефа јавно, умјесто да пређе у сусједну канцеларију07:51 Угари су сада добри, не као у Бранково вријеме: Иштван Турци добио награду именовану по Радичевићу07:47 Минић очекује жетву пшенице којој се не може утицати на цијену07:42 Јеленка из САД сматра да крађа није крађа, ако се краде од Русије07:38 Русија ће тражити да се Генерална скупштина УН изјасни о злочинима Њемачке07:36 Василиј Небензја: Украјина мора да призна стварност на бојишту и да јасне гаранције о неутралности07:34 Живадин Јовановић: Запад покушава да своју експанзионистичку политику и агресију свали на друге

Вук са мирисом бобица: ДПРС у Суботици на међународном фестивалу

Представа Дјечијег позоришта Републике Српске "Вук са мирисом бобица" у режији Тамаре Кучиновић, селектована је за такмичарски програм 29. Међународног фестивала позоришта за децу у Суботици.

уторак, август 23, 2022 / 21:00

На Фестивалу који ће трајати од 18. до 23. септембра 2022. године биће одиграно 14 представа са свих континената, укључујући Европу, Азију, Африку, Сјеверну и Јужну Америку и земљу домаћина Србију, а о наградама ће одлучивати међународни жири састављен од свјетски признатих позоришних умјетника и театролога.

"Вук са мирисом бобица" на репертоару Фестивала је 21. септембра, на великој сцени "Јадран".

У представи играју Зорана Шуман, Драган Вучић, Ђорђе Јанковић, Божана Бијелић, Драгана Илић, Душко Мазалица, Слободан Перишић и Ђурђа Вукашиновић.

Подсјећамо, прошле, 2021. године, на првом Међународном Фестивалу луткарске умјетности у Мостару жири је Зорани Шуман додијелио награду за најбољу улогу за улогу Вучице Саше у представи "Вук са мирисом бобица", а композитор Марко Луцијан Храшћанец је на овом Фестивалу добио награду за музику у овој представи.Оставите одговор