Сјећате ли се овог типа: Драган Калинић о Русији као савјетник предсједника Српске

Савјетник предсједника Републике Српске Драган Калинић оцијенио је да је предстојећи сусрет предсједника Српске и Руске Федерације Милорада Додика и Владимира Путина снажна порука српском народу у цјелини и потврда да се, захваљујући Додику, Српска успјела позиционирати као мали, али важан стратешки партнер Русије на Балкану.

субота, септембар 29, 2018 / 17:20

"Република Српска има два чврста ослонца – Руску Федерацију и Србију.Искрено вјерујем, будемо ли мудри и стрпљиви, да ће у блиској будућности и Америка постати трећи ослонац јер се много тога мијења", изјавио је Калинић Срни.

Он је нагласио да сусрет Путина и Додика има значајан политички и економски ефекат за Српску, те да ће Савез за побједу /СзП/ сигурно и то оцијенити као мијешање у изборе у Српској, као што су оптужили и Србију.

"За њих је мисаона именица да дођу до Путина, тако да ме не би изненадило да у том свом бијесу и фрустрацији и овај сусрет представе као мијешање Русије у изборе у Српској, као што су недавно оптужили и Србију, али мораће да ‘прогутају и ту жабу'", нагласио је Калинић.4 КОМЕНТАРА

 1. Шта рећи.
  Најјачи продавач руске магле Србима.
  Режим Владимир Путина као изразито убилачки настројен према опозицији представља идеаланог ментора за наставак владавине после бројања гласова.
  Пошто видим да водећи губитници ових избора Бореновић и Лазаревић мисле да се избори добијају бројаницом.
  И шта сад, потпуно ментално болестан српски народ гледа код куће студио 1,2,3 режима или шунд семберски и сви се надмећу ( опозиција & режим) како ће изразити већу љубав и оданост према Русији.
  Неки дан сам писао, клече ко псићи Русу који је дошао изразити подршку Русије убилачким институцијама које као и у Русији брижно штите убице и наручиоце убистава.
  Нема Србима спаса док мајка не отхрани Српче које ће рећи НЕ.
  Марш руска стоко,нас пљачке а Хрватској доларе носите и опет су вас ко смеће избацили из игре око Агрокора.
  Један Калинић који је требао трунити у затворском гробљу бар 200 година после смрти сада се смије колективној пропасти српског народа.
  Неће опозиција гутати жабу, они ће се већ некако повезати са главом другог крака хоботнице.
  Жаба је скухана,само да заврши пребројавање.

 2. „…Један Калинић који је требао трунити у затворском гробљу бар 200 година после смрти сада се смије колективној пропасти српског народа…“
  Upravo tako, Mlađo.

  Ponavljam, da je grijeh i sramota u ovoj big bijedi trošiti ogromne pare, od naroda otete, za bilborde, kod tolikih bandera. Svete bandere.

Оставите одговор