Сјећате ли се овог типа: Драган Калинић о Русији као савјетник предсједника Српске

Савјетник предсједника Републике Српске Драган Калинић оцијенио је да је предстојећи сусрет предсједника Српске и Руске Федерације Милорада Додика и Владимира Путина снажна порука српском народу у цјелини и потврда да се, захваљујући Додику, Српска успјела позиционирати као мали, али важан стратешки партнер Русије на Балкану.

Јавио се Калинићев СЗДС: Спремамо се за изборе

Савез за демократску Српску сматра да ће на локалним изборима у свакој општини освојити по неколико одборничких мандата, те да ће ови избори бити најбољи тест способности власти и опозиције да у условима економске кризе рјешава животна питања обичних људи.


Kaлинићев СЗДС постоји и данас су се састали са Додиком

Предсједник Републике Српске Милорад Додик и представници Савеза за демократску Српску истакли су данас да ће се још више и одлучније ангажовати у афирмисању изворних принципа Дејтонског споразума и одбрани позиције и равноправности РС у оквиру БиХ.


Калинић: Додик није авантуриста

Предсједник Савеза за демократску Српску /СзДС/ Драган Калинић изјавио је Срни да нема разлога за тријумфализам опозиције у Српској након састанка предсједника Републике Српске /РС/ Милорада Додика са високим представником за спољну политику и безбједност ЕУ Кетрин Ештон.Нико није пророк у свом селу

"Изгуби ли полицију, РС ће се свести на ниво фолклорног друштва, а Србе чека иста судбина као на Косову. Спора, лажљива и сиромашна"