Радојчић: Чека нас много посла

У парламенту Републике Српске током јесењег дијела скупштинског засједања у наредна два мјесеца очекује се много посла, јер је 12. сједница парламента Српске већ планирана за 25. октобар, изјавио је предсједник Народне скупштине РС Игор Радојичић. "Прва сједница Народне скупштине РС која је одржана у јесењем дијелу засједања са 40 тачака дневног реда успјешно је […]

четвртак, септембар 29, 2011 / 18:52

У парламенту Републике Српске током јесењег дијела скупштинског засједања у наредна два мјесеца очекује се много посла, јер је 12. сједница парламента Српске већ планирана за 25. октобар, изјавио је предсједник Народне скупштине РС Игор Радојичић.

"Прва сједница Народне скупштине РС која је одржана у јесењем дијелу засједања са 40 тачака дневног реда успјешно је апсолвирана", рекао је Радојичић данас новинарима у Бањалуци, након сједнице скупштинског Колегијума, оцјењујући почетак јесењег засједања парламента РС.

Он је напоменуо да парламент Српске нормално ради и да не представља застој у било ком законодавном облику и одлукама, те додао да остаје да се види шта ће Вијеће народа РС дочекати, јер се још шест закона налази у процедури Уставног суда РС након вета.

"Уколико не буде застоја у Вијећу народа РС, парламент Српске ће у том случају моћи да своје обавезе редовно извршава", закључио је Радојичић.Оставите одговор