Радикали: Дачићев издајнички акт који нема правну снагу

Српска радикална странка најоштрије осуђује издајнички акт преговарачког тима Србије на челу са Ивицом Дачићем и Александром Вучићем. Парафирањем ултиматума Европске уније да се одрекнемо српског Косова и Метохије зарад добијања датума за почетак преговора исписана је најсрамнија страница српске историје, кажу у СРС. Српска радикална странка истиче да параф Ивице Дачића нема никакву правну […]

петак, април 19, 2013 / 20:23

Српска радикална странка најоштрије осуђује издајнички акт преговарачког тима Србије на челу са Ивицом Дачићем и Александром Вучићем.

Парафирањем ултиматума Европске уније да се одрекнемо српског Косова и Метохије зарад добијања датума за почетак преговора исписана је најсрамнија страница српске историје, кажу у СРС.

Српска радикална странка истиче да параф Ивице Дачића нема никакву правну снагу јер је у супротности с Уставом Републике Србије, Резолуцијом Савета безбедности број 1244 и националним интересима српског народа.

Ивица Дачић, Александар Вучић и Томислав Николић, као ни било ко други, немају мандат да АП Косово и Метохију претворе у независну шиптарско-терористичку "државу Косово", стоји у саопштењу.

Поводом овог издајничког акта Српска радикална странка организује велики народни протестни скуп под називом "НЕ ДАМО КОСОВО И МЕТОХИЈУ!"

Скуп ће бити одржан у понедељак 22. априла 2013. године, на Тргу Републике у Београду са почетком у 18 сати.

Све грађане Србије који се противе признању "независне државе Косово", без обзира на политичку припадност, позивамо да нам се придруже у одсудној борби за очување Србије, кажу радикали у свом саопштењу.Оставите одговор