ПОМИРЕЊЕ

Нека им је вјечна слава и хвала. Фронтал је довољно писао о Јасеновцу, Јадовну, Јазовки, Јастребарском, Јаски и сличним јауцима. Овај дан користимо да покажемо другима с ону страну некакве врсте границе, да проблем у нетолеранцији и жељи за помирењем дефинитивно није на српској страни. Мислимо да би причу о томе требало поставити на реалне […]

недеља, 22 априла, 2012 / 13:43

Нека им је вјечна слава и хвала.

Фронтал је довољно писао о Јасеновцу, Јадовну, Јазовки, Јастребарском, Јаски и сличним јауцима. Овај дан користимо да покажемо другима с ону страну некакве врсте границе, да проблем у нетолеранцији и жељи за помирењем дефинитивно није на српској страни.

Мислимо да би причу о томе требало поставити на реалне основе. Данашњи дан користимо да одамо пошту жртвама. Без пуно приче. И празног политичења. Ми ћемо радити на томе. Нисмо џабалебароши.

Стаљинград. Битка. Ко је био с чије стране фронта тада, од народа из Југоисточне Европе? То је било негдје у вријеме тог Јасеновца.

Вјечнаја памјат0 КОМЕНТАРА

  1. Само да кажем Администратору да може вјеровати колико хоће али ја никада нисам добио приступну шифру за свој профил Млађан Динкић. Озбиљно Вас молим да ми приступну шифру макар пошаљете поруком на број 065 954 854.

    Унапријед захвалан и лијеп поздрав Фронталовцима из града „добре воље“,“народних пословица“,“џокера из рукава“ оних који су покровитељи криминала,апартхејда,мрака,картела и хоботнице.

    Младен Софреновић
    [email protected]