Остају опозиција: Црнадак предводио ПДП на састанку код Вишковића

Mандатар за састав нове Владе Републике Српске Радован Вишковић разговарао је данас са андатар за састав нове Владе Републике Српске Радован Вишковић разговарао је данас са делегацијом Партије демокртаског прогреса, коју је предводио потпредсједник ове странке Игор Црнадак.

петак, новембар 23, 2018 / 14:20
Овом приликом је наглашено да нова Влада Републике Српске остаје отворена за све добре приједлоге и сугестије и да ће све добре иницијативе које су на добробит друштва и свеукупног развоја Републике имати подршку нове Владе Српске. Уз потпуно разумијевање ситуације, нова Влада Српске биће отворена за сарадњу, партнерство и интеракцију у реализацији пројеката од заједничког интереса, а све у циљу унапређења и побољшања услова за живот свих грађана.
Нова Влада Републике Српске биће опредјељена за сарадњу са свима који у Влади виде равноправног партнера.
Представници Партије демокртаског прогреса представили су мандатару своје политичке ставове и програмске циљеве на којима ће се заснивати рад њихове партије као опозиција у републичком парламенту, те истакли да су сагласни да са реформским програмима треба наставити у циљу унапређења одређених области у друштву.


Оставите одговор