Опет удес: На Туњицама погинуо четрдесетогодишњак

Брацо Марјановић /40/ из Крупе на Уни погинуо је јутрос у саобраћајној несрећи на магистралном путу Бања Лука – Приједор, у мјесту Туњице. Марјановић је управљао је путничким моторним возилом марке Голф, и из сада непознатих разлога прешао у траку намјењену за саобраћај возила из супротног смијера и при том ударио у аутобус којим је […]

понедељак, јул 18, 2011 / 13:50

Брацо Марјановић /40/ из Крупе на Уни погинуо је јутрос у саобраћајној несрећи на магистралном путу Бања Лука – Приједор, у мјесту Туњице.

Марјановић је управљао је путничким моторним возилом марке Голф, и из сада непознатих разлога прешао у траку намјењену за саобраћај возила из супротног смијера и при том ударио у аутобус којим је управљао Славко Милиновић.

У аутобусу се налазило десет путника и нико није повријеђен.

Са Марјановићем у возилу Голф, налазио се и сувозач Душан Кондић из Крупе на Уни, који је задобио тешке тјелесне повреде и пребачен је на одјел Хирургије у Бањалуци.

Према информацијама, на путевима који су у надлежности ЦЈБ БАњалука, од 01. до 18. јуна евидентирано је 9 саобраћајних несрећа са смртном посљедицом, у којима је страдало 5 возача, 2 пјешака и 2 мотоциклиста!

Подсјећамо да је у току Акција МУП РС „Не брже од живота“, у којој припадници МУП-а РС дијеле летке и упозорајају грађане да поштују саобраћајне прописе!

Апелујемо на возаче да возе пажљивије како би се смањила црна статистика која је нарочито изражена у периоду љетних мјесеци!Оставите одговор