Саобраћајна несрећа на Сокоцу, четворо мртвих

Тридесетосмогодишњи Александар Голубовић и три 19-годишње дјевојке Милица Добриловић, Свјетлана Комленовић и Надежда Дебелногић, сви са Сокоца, погинули су у саобраћајној несрећи која се догодила на дијелу магистралног пута Рогатица-Подроманија, у мјесту Бјелосављевићи.

Енглеска: Једна од најтежих саобраћајки у историји земље

Најмање десет особа је погинуло, а преко 30 их је повријеђено у тешкој саобраћајној несрећи која се у петак увече догодила недалеко од Сомерсета у Енглеској. Неколико особа налази се у критичном стању. У судару је учествовало чак 27 возила.


РС: За пола године више од 4.000 саобраћајки

У првој половини ове године у Републици Српској догодило се 4 326 саобраћајних несрећа, за осам мање него у истом периоду лани, у којима је погинуло 70 лица или за 14,7 одсто више него у првих шест мјесеци 2010, подаци су Министарства унутрашњих послова РС.Петрово: Двадесетогодишњак погинуо, четири лица тешко повријеђена

Двадесетогодишњи Бојан Стјепановић из Петрова је погинуо, а четири лица су задобила тешке тјелесне повреде у саобраћајној несрећи на пружном прелазу у озренском насељу Карановац када је на путничко возило марке „голф 4“ налетио теретни воз на прузи Зворник – Добој.


Брчко- Два лица погинула, једно повријеђено

БРЧКО -Два лица су погинула, док је једно лакше повријеђено у саобраћајној несрећи на магистралном путу Бијељина – Брчко, на улазу у насеље Брезово поље, јавио је дописник Срне.Озбиљан удес у Бањој Луци

Непосредно прије 10 часова, десио се удес на углу улица Васе Пелагића и Српске. Репортери Фронтал.РС су били на лицу мјеста.