Нови директор Пошта РС из Напредне Српске

Директорско мјесто Пошта Српске у међупартијској подјели припало је Напредној Српској, и готово извјесно да ће га заузети Ненад Нешић из Источног Сарајева.  Нешић је потпредсједник НС и био носилац листе ДНС-НС-СРС у изборној јединици 8, гдје је остварен један од бољих резултата НС. На основу њега је сарајевски одбор је добио право да први […]

понедељак, јануар 26, 2015 / 23:20

Директорско мјесто Пошта Српске у међупартијској подјели припало је Напредној Српској, и готово извјесно да ће га заузети Ненад Нешић из Источног Сарајева.

 Нешић је потпредсједник НС и био носилац листе ДНС-НС-СРС у изборној јединици 8, гдје је остварен један од бољих резултата НС. На основу њега је сарајевски одбор је добио право да први бира приликом расподјела функција која добије НС, будући да су напредњаци из западног дијела имали предност на компензационој листи. 

Нешић је запослен као криминалистички инспектор у Полицијској станици Пале. Заједно са братом Предрагом власник је преузећа Дар компани, који управља ланцем малопродаје. Бивши је члан СНСД. 

Досадашњем директору Пошта, Јасминки Кривокући, истекао је мандат и она нема могућност поновног кандидовања. 0 КОМЕНТАРА

 1. „Problem se, međutim, pojavio kada se ispostavilo da je Policijska stanica Istočno Sarajevo protiv budućeg komandira Nenada Nešića podnijela dvije kaznene prijave, kao i da su protiv njega vođene interne istrage zbog sumnje da je povjerljive informacije iz istraga odavao kriminalcima. Nešićeve kolege tvrde da je on proteklih godina stekao i „međunarodnu reputaciju“, budući da je ranije bio uhapšen u Srbiji i da je dva mjeseca proveo u pritvoru u Novom Sadu.“

 2. Нешић је на Палама за изборе купио 900 гласова, међутим 500 још није платио, па га гањају по Палама. Радницама његових „Н маркета“ плате није исплатио 5 мјесеци. Кажу да га виђају да смеће на улици баца ван контејнера.

 3. Нисам знао да службеници МУПа могу да се кандидују на изборима. Ако је истина ово што пишу коментатори, баш весело! А зашто је напустио снсд?

 4. запослен као крим инспектор,власник ланца малопродаје, сада директор пошта РС…

  Ооо „љубим те“ Републико Српска…“љубим“ сваку кап крви коју сам пролио за тебе…

 5. Ja zlobe i pakosti od naroda, vjerovatno ste ljubomorni na ovog uspjesnog gospodina Nesica i njegovu porodicu. Covjek ima preko 100 zaposlenih ljudi, koji vjerovatno ne bi radili da im je lose. Price o kasnjenu plate po 5 mjeseci su cista laz.

 6. Sarajevo Pale,

  Цура за све а!!???

  …и полицајац и трговац(шверцер) и менаГер…питање је дана када ће доћи на чело здравства, културе,одбране, спорта…,

  Ко је луд да сумња у будућност ове државе, поред тако свестраних и способних генијалаца. Испод сваког камена искачу.

 7. У друштвеној утакмици тај дипломирани примитивац бори се без скрупула, а с пуним уверењем да тражи само своје право које му је школа признала. Он потискује супарнике немилосрдно као да нису жива бића него материјалне препоне. Он је добар „лакташ” – израз који је продро у општу употребу једновремено с појавом полуинтелектуалаца.

  Дефиниција данашњих фотељаша!

 8. Нисам се ја ни на што навио.
  Заболе мене за твојим нешићем и нешићима.

  Нити га познајем нити тамо живим, само читам што је написано па према томе и реагујем.
  Реагујем на тај врједносни систем и грозим се те успјешности.

  Због такве „успјешности“ електроинжењер којем сам се ја и многи обраћали увијек на Ви, у својој 50-ој години са богатим стручним искуством носа и дијели је по кућама рачуне за комуналије.
  Када ме је угледао на вратима само је поцрвенио и окренуо се.
  После две године сам чуо да је отишао са комплетном породицом, да се запослио у струци и веома је УСПЈЕШАН.

  Поновићу, жао ми је што сам пролијевао крв за такву РС.

 9. Човјека знам лично из студентских дана.

  Набијеђени “привредник“ и веома “успјешан“ студент.
  Суштински, класична надувана силеџија, као што неко рече “лакташ“.

  Због тих и таквих моји добијају шансу да воде ову државу, разумијем електро инжињера који је разгулио.

 10. Gospodin Nešić nije zaslužio da tako blatite po njemu,pogotovo vi koji ga ne poznajete,vi koji ste ljubomorni na ovog mladog i uspješnog čovjeka.On je osoba koja je rodjena za lidera i vjerujem da će doprinjeti da Pošte uspijšnije rade.Takvi nam trebaju..dosta je više starih kadrova koji nisu ništa dobro donjeli već samo opljačkali,a njemu pare ne trebaju on je dovoljno bogat.
  Napredna Srpska je najbolji rezultat ostvarila upravo na regiji 8.gdje on bio nosilac.Policiju je napustio prije početka kampanje za opšte izbore,vidim da neki od vas ne mogu da shvate.Pozdrav

 11. svi samo se.u,a nemate pojma !
  covijek je napustio policiju prije nego sto je poceo da se bavi politikom to i glup zna da se ne moze biti na dvije funkcije,a firma nije njegova vec od roditelja i to da duguje poreza pricaju samo oni koji su ljubomorni i pakosni. Najvecije patriota sarajevsko romanijske regije ima 200 zaposlenih,to je 200 porodica koje se na neki nacin odrzavaju i regularno je zavrsio pravni fakultet za razliku od kosarca i kompanije…ovi sto bzv pricaju gluposti nema ih pas za sta ujesti,a kurce se da su veliki Srbi,kad ste tako pametni kandidujte se vi i on je covijek od krvi i mesa. niko ne kaze kakve je pritiske i prijetnje izdrzao za vrijeme kampanje i da je ima o najvise glasova u naprednoj srpskoj zato hejteri odjebite….

 12. @alvarorekoba

  Aко прочитате вијест, видјећете да пише „Нешић је запослен као криминалистички инспектор“. Боље вам је да не пишете, јер нисте до данас научили да се не пише „човијек“ већ „човјек“. Сигуран сам да имате више од десет година, вјерујем да сте и ви у политици, a највећа трагедија је ако сте Нешић лично. Желим да вјерујем да нисте. Гдина Нешића не познајем, нити имам разлоге да га волим нити мрзим, али ако је тачно да је велики порески дужник, да има досије, онда је то проблем. Проблем је и кад се неписмени гурају у политику.

 13. Прогуглах па видјех да је наводно финансирао снсд кампању и да јњ близак с Кошарцем, што га у мојим очима дисквалификује, али ја сам на страни поражених, тако да је легитимно да партија кандидује свог човјека за кога вјерује да ће добро обављати дужност. Има ли неко из табора гдина Нешића да ово демантује? Да не будемо у заблуди.

 14. Pa brate i na tarabi piše p***a pa ga niko nije stavio u tarabu.Po zakonu nije moguće biti na te dvije funkcije u isto vreme.Ni puno jače partije sigurno nemaju bolje rješenje od gospodina Nenada Nešića.A svi znate kako to ide svi kritikuju druge,i svi znaju svašta loše o drugoj strani a svoju ne gledaju.Mogu vam samo reći da je taj čovjek sa svojom energijom može državu voditi a ne biti direktor nekog javnog preduzeća.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *